Ik, met mijn pony Jarvik. Foto door Nikki de Kerf

Hoi daar! Ik ben Marjolein en werk onder de naam Finishing Touch Pictures.
Mijn passie voor de fotografie is ontstaan bij de paarden, dat ik alle momenten vast wil leggen. Van daar uit ben ik met mijn eigen stijl gaan experimenteren en vind ik het heerlijk om de vrije hand te krijgen in een opdracht.

“Ik probeer paarden van een andere kant te zien, de schoonheid en het spreken van het hoofd”

Wist je dat paarden tot wel 17 verschillende gezichtsuitdrukkingen hebben? Dat is zelfs 3 meer dan bij chimpansees! Juist deze diverse uitdrukkingen vind ik gaaf om op de foto te zetten en om creatief mee te werken.

“Mijn eigen pony Jarvik is continue de sjaak als het om nieuwe dingen uittesten gaat. Inmiddels is hij zo goed opgevoed dat we hem kunnen ‘inparkeren’ en dat hij op commando kijkt en zijn oren naar voren doet.”

In het dagelijks leven ben ik boekhouder. Heerlijk, het vechten met cijfertjes. Maar mijn creativiteit gooi ik liever in het maken van mijn foto’s. 😉

In mijn vrije tijd (voor zo ver ik die nog heb) ga ik graag trainen met Jarvik. We rijden aangespannen wedstrijden en die gaan heel erg lekker!

Daarnaast ben ik steeds meer aan het oefenen en experimenteren met portret (boudoir) fotografie en fine art. Een stukje zonder paarden, maar dat maakt het niet minder leuk voor mij! Heb je een leuk idee? Of ben je nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Stuur met gerust een berichtje!

In actie bij de marathon op het KNHS centrum in Ermelo.